Na této stránce Vám stručně představíme naší firmu, produkty,
které nabízíme a projekty, na kterých pracujeme.

Reklama, grafické studio, tisk

Již od vzniku naší firmy se specializujeme na reklamní a vydavatelskou činnost v oblasti zemědělství, ale stejně dobře zpracujeme i dokumenty z jiných oborů. Poskytujeme kompletní servis od zpracování grafického návrhu až po výrobu a dodání finálního produktu.

Navrhujeme a dodáváme letáky, prospekty, katalogy, plakáty, inzeráty, logotypy, obaly, etikety. Personalizované direkt maily a dokumenty včetně rozesílání na adresy z vlastní databáze zemědělských podniků (cca 2000 adres), nebo na adresy z dodaných databází. Zajistíme nejkratší možné termíny výroby díky operativní spolupráci s tiskárnami a dodavateli. Navrhujeme inzeráty a zajišťujeme inzerci v periodikách. K dispozici máme vlastní fotobanku s velkým množstvím specializovaných fotografií se zemědělskou tématikou, jednu z nejobsáhlejších v České republice. Dodáváme široký sortiment reklamních předmětů včetně specialit pro zemědělce.
>>> Více informací

Malonákladový digitální tisk na stroji Minolta Bizhub Pro C6000

Digitální tisk je vhodný pro výrobu malonákladových tiskovin (letáků, brožur, knih, kalendářů, vizitek, pohlednic apod.) U ofsetového tisku je nákladná předtisková příprava. Cena této přípravy je stejná bez ohledu na množství, které se tiskne. Zjednodušeně se dá říci, že vytisknout ofsetem 10 ks nebo 1000 ks letáků stojí téměř stejně. U digitálního tisku cena spočívá jen v kontrole tiskových dat a případného vyřazování na tiskový formát, je tedy tedy výrazně nižší.
>>> Více informací zde.

Měsíčník Agromanuál – ochrana rostlin

Profesionální ochrana rostlin. Aktuální tabulkové přehledy použití přípravků na ochranu rostlin v jednotlivých plodinách. Nové registrace. Informace a etikety nově registrovaných přípravků na ochranu rostlin. Praktické informace. Ochrana plodin, odolnost odrůd vůči chorobám, karenční choroby, správná výživa rostlin.
>>> Více informací

Zemědělské publikace a katalogy

Katalogy přípravků na ochranu rostlin, zeleniny, sadů a vinic. Evidence používání přípravků a hnojiv. Evidence výskytu škodlivých organismů ve skladech. Další publikace průběžně připravujeme.
>>> Více informací

Informační server www.agromanual.cz

Informace o většině přípravků na ochranu rostlin používaných v ČR. Detailní popis přípravků, informace o účinnosti, etikety, bezpečnostní listy, pokyny pro přepravu. Aplikace pro hledání nejvhodnějších přípravků na ochranu rostlin dle zadaného problému (plevele, choroby, škůdce) a plodiny v níž se vyskytuje. Atlas škodlivých činitelů. Překladový a výkladový slovník. Legislativa. Diskusní fórum.
>>> Více informací | >>> Přejít na stránky www.agromanual.cz

Internetový obchod agromanualshop.cz

Prodej přípravků na ochranu rostlin, pesticidů, hnojiv, postřikovačů a dalšího zboží. Široký sortiment, pohodový nákup z domova, nízké ceny, rychlé vyřízení objednávek.
>>> Více informací | >>> Přejít na stránky www.agromanualshop.cz

Napsat komentář